Bestuur 2020-2021

CLS Bestuur 2020-2021

 • President: Veere Everard
  • Hoi! Ik ben Veere, 24 jaar oud en masterstudent Onderneming & Recht. Binnen deze master doe ik de track Arbeid en Onderneming, een specialisatie die perfect aansluit op mijn interesse voor het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Samen met de rest van het CLS-bestuur probeer ik in dit rare jaar zoveel mogelijk leuke inhoudelijke evenementen te organiseren voor ondernemingsrechtstudenten. Hoewel het lastig is om dit fysieke te organiseren, doen we hard ons best om deze online op touw te zetten. En als het deze zomer weer mag, zien we jullie graag op de borrel!

 

 • Vice-President: Bram van Slagmaat
  • Hi! Ik ben Bram, 24 jaar oud en op dit moment ben ik bezig met mijn tweede master, te weten Ondernemingsrecht aan de VU. Voordat ik besloot om mijn studieloopbaan voort te zetten in Amsterdam heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid, alsmede mijn master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht afgerond. In deze studiejaren ben ik het belang en de toegevoegde waarde gaan inzien van nevenactiviteit, zoals CLS deze organiseert. Waar men op de studie het theoretisch kader leert kennen van de juridische wereld en als het ware wordt klaargestoomd voor de praktijk, bieden juist activiteiten zoals kantoorbezoeken de mogelijkheid om te zien waar in de praktijk iemand zich uiteindelijk op zijn plek voelt. Daarom moedig ik iedereen aan; als je voorkeur ligt bij het ondernemingsrecht, of je twijfelt daar nog over, schrijf je dan vooral in. Het biedt alleen maar mogelijkheden en daarnaast is het een mooie kans om met studenten in contact te komen.

 

 • External Affairs: Dennis de Waard
  • Het is mij een waar genoegen dit jaar als Commissioner External Affairs van de Corporate Law Society te mogen fungeren. Op moment van schrijven ben ik masterstudent Onderneming & Recht aan de UU, met de track ‘international business’. Ik heb de keuze gemaakt deel te nemen aan het CLS-bestuur om gedurende dit jaar verschillende, boeiende en inhoudelijke ondernemingsrechtelijke activiteiten te organiseren voor studenten uit jaar drie en verder. Ik hoop u allen te mogen verwelkomen bij onze activiteiten!

 

 • Promotions I: Jessica den Hertog
  • Hoi, ik ben Jessica, 23 jaar en masterstudent Onderneming & Recht met de specialisatie Arbeid & Onderneming. Hiervoor heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid ook aan de UU gevolgd! Ik ben samen met Levi verantwoordelijk voor de promotie van de activiteiten die wij met CLS organiseren. Wij maken de posters, regelen het promotieplan, schrijven alle leuke stukjes en beheren zowel de Facebook als de LinkedIn-pagina. Hopelijk zien we jullie snel bij onze activiteiten!

 

 • Promotions II: Levi Wisse
  • Hoi! Ik ben Levi, 21 jaar oud en als Commissioner of Promotions ben ik dit jaar samen met Jessica verantwoordelijk voor het promoten van onze evenementen. Ik zit momenteel in de eindfase van de bachelors Rechtsgeleerdheid en Economics and Business Economics. Deze studies hebben een hoop raakvlakken en het Ondernemingsrecht is hier een mooi voorbeeld van. Tijdens het vak Rechtspersonen en Vennootschappen kwam ik in contact met de Corporate Law Society en hierdoor werd mijn interesse in het Ondernemingsrecht versterkt. Ik ben dan ook van plan een master op dit gebied te doen na mijn bachelors. Hopelijk zie ik jullie binnenkort bij een van onze evenementen!
PwC
Meijburg & Co
Inloggenclose